nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Sunday, January 20, 2013

Kebersihan dan kesucian produk diutamakan.

CN tak mo cite panjang pasal Inchloss Felinna. Sebab rasanya ramai yang tahu produk hangat di pasaran skrg ni. Alhamdulillah, CN pun menjual Inchloss nih walaupun tak sehebat peniaga2 kat luar sana. Now, CN cuma nak share story pasal Inchloss dari keratan Berita Harian 18.01.2013 / Jumaat. Here is details about Inchloss.
memetik kata2 di paper 
"penyertaan dalam ekspo halal festival disifatkan kelebihan kepada kami untuk mempromosi status halal JAKIM FELINNA INCHLOSS bagi menyakinkan pelanggan kami."

"Justeru lantikan duta ini dijangka akan membantu menaikkan promosi dan strategi syarikat bagi memastikan felinna inchloss sentiasa mendapat tempat di hati pelanggan."

"sehingga hari ini kilang mampu menampung sehingga 50k ke 100k botol seminggu tetapi jumlah itu tidak mencukupi untuk menampung permintaan. Disebabkan permintaan yang tinggi pihak Raffelinna terpaksa membuka sebuah lagi kilang bernilai 1.6 juta di Kulim yang akan beroperasi dalam masa terdekat bagi menampung permintaan pelanggan yang disasarkan melebihi 200k botol seminggu."

"Apa yang membanggakan produk ini habis dijual dalam masa 2 hari selepas dilancarkan"

"Kita mensasarkan peningkatan jualan dari RM6juta seminggu kepada 10 juta seminggu untuk 2013".

"Pelanggan kita kini cenderung memilih produk yang halal termasuk di kalangan bukan islan kerana ia diyakini selamat, suci dan bersih selain boleh digunakan untuk solat".

CN kagum dengan pasangan suami isteri nih sebenarnya. Setiap orang ada rezeki masing-masing. Janji berusaha dan mohon kepadaNya secara istiqamah. 

Berminat nak mencuba Inchloss, sila hubungi CN. Harga seperti di bawah.
INCHLOSS : RM 75 (SM) / RM 80 (SS)
FREE POSTAGE N FREE GIFT from CN !!!
COD AREA Seri Iskandar &Tronoh PERAK !!!

No comments:

Post a Comment