nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Tuesday, January 1, 2013

Fellina PMCVC

Produk terhangat di pasaran kini terutamanya nya di pasaran Online. Rata2 peniaga online duk promosi PMCVC ni. 

Apa itu PMCVC ni? PMCVC = Pure Marine Collagen Vitamin C / Vitamin C + Pure Collagen. Nak lebih faham CN gelor dier vitamin C felinna jer... :) 

Milikilah kulit yang mulus, halus, gebu dan cantik sepanjang masa dengan memngambil Felinna Vitamin C Plus Pure Collagen 1-2 biji sehari.


Produk : Vitamin C plus Pure Collagen
Reg no : ULUKM / 1542 / 12
Halal Ref no : 150127-PR
Content : 30 capsules
Direction of use : 1 capsule slps dinner. Max 2 capsules
Price : RM85 sm / RM90 ss

Jika anda berminat dengan produk ini, sila hubungi CN di nombor yang tertera dalam blog ini. Harga istimewa menanti anda !!!  

Keistimewaan Felinna Vitamin C Plus Pure Collagen :-
1. Marine Collagen 
  • Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembap, halus dan sihat bercahaya.
2. Gluthathione
  • Mampu mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalamm badan, seterusnya menurangkan kedutan halus, noda-noda hitam dan pigmentasi.
3. Vitamin C
  • Membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan gluthathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel-sel baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusan dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.
4. Ekstrak sitrus
  • Mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi / jangkitan kulit.

No comments:

Post a Comment