nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Monday, February 25, 2013

Kenapa VITA E + GRAPE SEED EXTRACT sangat bagus?


Kenapa Vita E + Grape Seed Extract sangat bagus?
  • Sebabnya dalam Grape Seed Extract terdapat Orgometric Proantho Cyanidin (OPC) yang lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yang lain.
  • OPC pula merupakan anti pengoksidaan yang paling berkesan dan mampu melindungi tisu-tisu daripda pelbagai kecederaan pengoksidaan.
  • OPC juga adalah 50 kali ganda khasiatnya daripada Vitamin E biasa dan 20 kali ganda khasiatnya daripada Vitamin C.
  • OPC berfungsi memusnahkan 'radikal bebas' yang boleh memusnahkan badan manusia. Dalam erti kata lin, OPC inilah yang bertindak MEMBANTU MENGATASI MASALAH KANSER bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau bertindak sebagai benteng daripada serangan penyakit yang ditakuti itu.
  • Disamping itu, OPC yang amat kaya dengan protein terutamanya kolage serta lebih kuat dari Vitamin E (50 kali ganda) dan C (20 kali ganda) menjadikannya antara makanan yang paling baik terhadap pembentukan sel dan tisu.
  • Skealigus ia juga baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan.
  • Selain daripada kehebatan Grap Seed Extract dari sudut kajian saintifiknya itu, kelebihan anggur juga turut termuat di dalam At-Tibb An Nabawi (Perubatan Nabi), yang menyatakan bahawa anggur adalah antara sebaik-baik buah dan yang paling banyak manfaatnya.
  • Ianya berfungsi sebagai buah, minuman dan juga ubat. Tidak hairanlah jika di dalam Al-Quran disebut sebanyak 11 tempat mengenai buang anggur.

Berminat untuk mendapatkan vitamin E, sila hubungi saya untuk mendapatkan price after discount atau pm ker FB sini

No comments:

Post a Comment