nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Sunday, March 31, 2013

Kesihatan Keluarga | Vitamin Mencegah Kanser

Vita-Lea – Kerana kebanyakan daripada kita tidak mendapat semua nutrien yang kita perlukan daripada diet semata-mata. —> Vitalea sebagai makanan tambahan (multivitamin / multimineral) melengkapkan pemakanan untuk apa yang kita tidak dapat dari diet kita. 

Energizing Soy Protein – Protein soya terbukti bagus untuk mengurangkan risiko kanser payudara dan kanser prostat, dan ia meningkatkan tenaga dan membantu mencegah osteoporosis. 

B-Complex – Pengambilan vitamin B yang mencukupi boleh mengurangkan risiko kanser pangkal rahim—> kebanyakan kita tidak mendapat vitamin B yang kita perlukan dari diet kita. 

Sustained Release Vita-C – Oleh kerana Vitamin C dapat membantu mencegah pembentukan nitrosamines dan radikal bebas yang berbahaya yang boleh menyebabkan kanser —> ramai di antara kita tidak mendapat cukup vitamin C daripada diet kita.

Vita-E – Vitamin E dan selenium adalah antioksidan semulajadi yang membantu melindungi kita dari kanser. 
 
CarotoMax – CarotoMax mengandungi fitonutrien penting yang ditemui dalam mereka buah-buahan segar dan sayur-sayuran yang kita tidak makan secara tetap —-> fitonutrien dalam CarotoMax telah ditunjukkan untuk mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, dan penyakit mata.

OmegaGuard – Kajian telah menunjukkan bahawa menggantikan lemak dalam diet dengan lemak yang sihat seperti EPA dapat mengurangkan risiko kanser. Dapatkan khidmat konsultasi percuma dan diskaun istimewa hari ini. Hubungi saya untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment