nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Friday, July 5, 2013

Add on GLA Complex Untuk Kulit Wajah Lebih Mulus

 
Anda dah cuba Shaklee Set D – Skin Care Set kami, namun masih mempunyai jerawat-jerawat degil? Parut-parut hitam dan himpunan jerawat yang tidak berkurangan? 

Memang benar, ada yang berjaya dengan Shaklee Skin Care Set yang asas sahaja – B-Complex, Vitamin C dan Vitamin E. Tak kurang juga ada yang memerlukan tambahan Energizing Soy Protein (ESP) sebagai booster, terutama bagi mereka yang kesan hitam parutnya lambat hilang. Dan, jika telah mengambil air kosong secukupnya pun kesan jerawat masih banyak, inilah masanya untuk anda double-booster dengan Shaklee GLA Complex pula!

Bawah ni pula adalah contoh testimoni di mana Walaupun dah mengamalkan vitamin-vitamin asas yang diperlukan oleh kulit (B-Comp, Vita-C, Vita-E dan ESP), beliau masih diserang oleh jerawat yang besar di sebabkan oleh stress harian yang tak dapat dielakkan. Seminggu kemudian selepas beliau add GLA, masalah beliau setel.
 
 Alhamdulillah, akhirnya ada jalan penyelesaian untuk beliau, dan pastinya buat anda yang berada di luar sana juga. Vitamin Shaklee ini berasal dari sumber semulajadi, dan jika diambil dengan jumlah yang berpatutan, cara yang betul, dan makan dengan ILMU, pastinya akan memberi kebaikan kepada semua individu.

Saya sendiri mengamalkan GLA Complex ini setiap hari (dengan ESP sekali!). Alhamdulillah, jeragat di muka semakin hilang dan jerawat pun memang segan nak menyinggah dah !! Yang seronok bila mak saya menegur yang saya semakin nampak muda cam umur 27, 28 jer...ha2...(padahal umur sy dah pertengahan 3 series) ...ke mak saya tak ingat umur sy bape sebenarnya??? errrkkkkk...!!!

Bagi yang ingin kelihatan jelita tanpa masalah jerawat ataupun jeragat, hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian dari saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

Shaklee id : [921401] 
Call.SMS : [013-4381929]
Whatsapp : [017-4387016]
Email : [cnurul79@yahoo.com]

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment