nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Friday, September 5, 2014

Perangkap Ujian Psikometrik SPA Exam Penguasa Kastam

Assalamualaikum....

Wah...wah....wah...esok exam Penguasa Kastam kan???. Masih belum terlambat untuk korang menggali tips2 mencawab exam tu kan...Sini ada sedikit tips untuk menjawab seksyen Psikometrik nanti.

Dalam peperiksaan online yang baru dimulakan oleh SPA mengandungi 3 seksyen iaitu Pengetahuan AM, Penyelesaian Masalah dan juga seksyen baru iaitu Psikometrik. 

Ia lebih kepada ujian personaliti calon peperiksaan SPA. Seksyen C  iaitu Ujian Psikometrik mengandungi 200 soalan dan perlu dijawab oleh calon dalam masa 1 jam iaitu 60 minit. 

Pada seksyen ini lebih kepada soalan soalan perangkap yang boleh memerangkap calon dalam membuat keputusan. Soalannya tidaklah susah dan berbentuk ya atau tidak. Namun, kesannya kepada keputusan peperiksaan sangat besar.

Dalam peperiksaan Penguasa Kastam dikatakan seramai 85,918 orang calon dipanggil untuk peperiksaan online ini.Antara fungsi psikometrik ialah menapis calon agar memenuhi kriteria yang perlu ada pada seorang penjawat awam.

Wahhhh...ramai kan candidate yang layak. Mungkin korang antara yang The Best Among The Best!!!! InshaAllah rezeki tu ada di mana2 dan berpihak kepada yang terpilih sahaja.

GOOD LUCK !!!

No comments:

Post a Comment