nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Tuesday, September 24, 2013

Rambut GUGUR ? Penawar rambut gugur dan rambut baru tumbuh dengan cepat dari biasa..

Antara masalah lazim, tak kira lelaki atau wanita adalah masalah keguguran rambut. Masalah ini biasanya disebabkan oleh faktor dalaman dan juga luaran seperti; tekanan, gaya hidup yang tidak sihat, tidak cukup nutrisi, tekanan 9stress0, hormon yang tidak seimbang di mama ia menyebabkan folikel rambut terjejas dan juga memendekkan fasa aktif rambut. Selain iti pencemaran dari luar seperti bahan2 kimia dari shampoo yang tak sesuai ataupun kepanasan melampau dan kimia yang teruk yang terlibat ketika mewarnakan serta menggayakan rambut. Semua faktor2 ini tidak akan menyebabkan rambut gugur dalam semalaman. Semuanya berlaku secara perlahan-lahan.

Jadi mulakan dari sekarang ubah gaya hidup anda..
 
Dari segi pemakanan anda boleh mengamalkan supplemen seperti Protin, Zinc, B complex dan Multivitamin. (Kalau dalam Shaklee... anda boleh cuba Vivix atau pun supplement seperti ESP, zinc, Vitalea)..
 
Dari segi luaran...sila pilih produk penjagaan rambut yang betul2 sesuai .. Dan dibawah ni ..pilihan saya.. Pro Sante.. Ia mengandungi. Syampoo,Perapi dan juga Scalp Treatment..

Produk yang paling penting dalam Sistem Penjagaan Rambut ProSanté ialah Nourishing Scalp Treatment yang mengandungi tahap Scalp Health Complex eksklusif yang paling tinggi. Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.
  • Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10 melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
  • Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
  • Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya
  • Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak


Perbezaan Shaklee
 
ProSanté Nourishing Scalp Treatment adalah formula eksklusif, yang terbukti mampu mengurangkan keguguran rambut semasa menyikat dan dapat melebatkan serta menguatkan rambut secara semula jadi apabila digunakan sebagai sebahagian daripada sistem Penjagaan Rambut ProSanté.
*Clinical test results on this line are almost unbelievable … after only 3 months of consistent use, results showed:
  • 65% reduction of hair loss during combing
  • 73% decrease in the number of broken hairs
  • 61% increase in the thickness of hair
Saya suka yg amat siri penjagaan rambut Pro Sante...memang best dan berbaloi...daripda habis beribu2 kat Yun Nam tu..why dunt u all try Siri Pro sante disertakan dgn supplemen Shaklee....cubalah dalam masa 3 bulan InsyaAllah... dah ramai dah teruja.anda bagaimana?

No comments:

Post a Comment