nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Wednesday, September 25, 2013

Awet muda, sihat dan cergas hasil mengamal supplement secara konsisten

Saya amat tertarik tentang cerita pasangan kembar dan kakaknya yang dilahirkan kembar seiras...namun nampak berbeza ketika mereka meniti usia 69 tahun..Ini disebabkan Mary adalah pengguna setia suplemen Shaklee..dan mengamalkannya sedari muda..manakala kakaknya pengguna suplemen Shaklee yang tidak konsisten..

Cuba baca cerita di bawah ni.....saya telah terjemahkan setelah memetik artikel di http://healthilyeverafter-pam.blogspot.com

Kembar seiras, Testimoni dan Perbezaan Pengguna setia Shaklee

Berikut adalah testimoni dan bukti manfaat jangka panjang bagi mereka yang mengambil produk Shaklee.

Cerita ini telah diberitahu sebelum Shaklee keluar dengan dua produk paling laris - Vitalizer(cuma terdapat di US) dan Anti-penuaan Vivix. Bolehkah anda bayangkan testimoni yang akan dibuktikan dalam tempoh 20 tahun akan datang selepas mengambil produk-produk ini?
Mary Anderson dari Evansville, Indiana telah menjadi pengguna tetap seluruh barisan produk Shaklee selama lebih 20 tahun. Kakak mary jarang menggunakan produk Shaklee, lebih suka menggunakan produk yang dibuat oleh syarikat-syarikat lain.

Walaupun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, Mary mempunyai lebih banyak tenaga, rasa lebih sihat, kelihatan lebih muda dan sihat daripada kakak kembarnya yang bukan pengguna setia produk Shaklee .
Mary seorang  wanita yang mempunyai  tenaga tanpa had pada umur 69. Beliau aktif dengan gereja, melakukan banyak kerja-kerja sukarela dan Presiden Pertubuhan Wanita Republikan tempatan. Semua orang berfikir ibu kepada empat anak dan nenek kepada enam remaja berumur kurang daripada 69tahun! 

Wow, satu kisah yang luar biasa! Ini hanyalah satu lagi sebab mengapa Shaklee menjadi  # 1  Syarikat pemakanan semulajadi di Amerika Syarikat

Jika anda berminat dalam mengambil produk terbaik di pasaran, saya cadangkan ESP, Nutriferon, Vivix Shaklee, dan collagen powder(new product) keempat-empatnya merupakan AntiAging Set...

Energizing Soy Protein (ESP)

Collagen Powder

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. 

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. 

Vivix


Revolusi Terbaru dari Shaklee
Vivix™ Minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.  

Vivix ™ mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Nutriferon

Dicipta oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima
Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun - Dr. Yasuhiko Kojima. 

Lebih daripada 40 Tahun Penyelidikan

Dr. Kojima berjaya mencipta NutriferonTM selepas beberapa kali menjalankan ujikaji dan penilaian terhadap beribu-ribu sebatian dan lebih daripada 200 herba lain.  

NutriferonTM mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi yang berasal daripada biji labu, benih plantago, kuntuman bunga Japanese Honeysuckle dan bunga safflower.  Boleh didapati secara eksklusif melalui Shaklee.


No comments:

Post a Comment