nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Tuesday, November 12, 2013

Money or Hobby? I say BOTH !!!!

Siapa kata nak buat duit terpaksa menderita? Cara paling senang buat duit atau jadi kaya ialah dengan minat. Bagaimana jadi kaya dengan minat? Pelik tapi seronok kan bunyinya? I say BOTH !!!

Senang sangat nak buat bisness Shaklee sekarang ni. Hanya perlu mendaftarkan diri sebagai ahli. Tak perlu melabur modal untuk simpan stok di rumah. Stok semua di warehouse. Oleh kerana Shaklee kini FENOMENA, of course masa dan ketika berlakunya 'overhelming', stok Shaklee kerap "OUT OF STOK" satu Malaysia...permintaan yang semakin meningkat kerana keberkesanan, semulajadi dan selamatnya produk Shaklee.

Apabila ada ID nombor, mudah untuk membuat transaction online sahaja sekarang ini. Hanya promo, share then customer bayar, maka kita pun order barang yang diperlukan secara ONLINE. Tempoh penerimaan barang bergantung antara 2-3 hari. Insha Allah.

Sekarang ni, jarang sekali saya nak berkejar ke Branch untuk beli barang berbanding dengan sebelum adanya online system. HEAVEN rasanya hanya beroperasi secara online guna laptop atau smartphone aje.

 
Luangkan sedikit masa berfikir tentang J.K. Rowling. Atau fikir tentang Donald Trump atau Roger Ebert. Inilah orang-orang yang amat kaya. Tetapi apa yang buatkan mereka kaya? Mereka menjadi kaya bukan melalui perkara yang mereka tidak suka buat – mereka kaya melalui perkara yang mereka benar-benar suka buat, perkara yang mereka fikir ia memang wujud untuk diri mereka. Ini yang dinamakan jadi kaya dengan minat.

This is what I like !!! This is FREEDOM !!!

How to start ? Daftar ahli RM65 sahaja. Minat untuk bersama empayar saya, jana pendapatan ? Jom...i'm looking for apperentice.
   

Shaklee id : [921401] 
Call.SMS : [013-4381929] Whatsapp : [017-4387016]
Email : [cnurul79@yahoo.com]
LIKE Fan Page : PengedarShakleePerak

No comments:

Post a Comment