nuRul nFe...

Saya adalah pengedar sah SHAKLEE dan pengamal produk Shaklee tegar (highly diciplined consumer) Blog ini lebih kepada perkongsian hasil kerja Make-up, pengalaman bershaklee, dan testimoni2 sendiri walaupun ada banyak sekali testimoni2 keluarga dan customer2 saya

Dr Shaklee adalah Orang Pertama Mencipta Vitamin dan Kajian Beliau Bertepatan dengan Alam Semulajadi, Beliau Percaya Apabila Sesuatu Itu Berharmoni Dengan Alam Semulajadi, lanya Adalah Baik Untuk Kesihatan

Nurul cnurul79@yahoo.com sms / whatsapp 013-5847882 Penghantaran Seluruh Malaysia

Jom dapatkan HARGA PROMOSI bersama saya Pengedar Sah Shaklee ■ Perunding Vitamin Shaklee secara Percuma & Penerangan cara makan Vitamin Shaklee dengan cara yang betul ■ Walk in dimana-mana Branch / HQ Shaklee diseluruh Malaysia dengan menggunakan ID No. 921401 untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya RM65

Juga kepada anda yang ingin menambah pendapatan, anda boleh hubungi saya Saya akan masukkan anda dalam secret group InsyaAllah saya akan guide anda sebaik mungkin Jika betul-betul fokus dalam masa 3 bulan ke atas insyaAllah akan merasa income 4 angka

Nabi Muhamad SAW bersabda yang bermaksud,"

CEBURILAH KEGIATAN PERNIAGAAN KERANA DI DALAMNYA TERDAPAT 9/10 SUMBER REZEKI"(Al-Tirmizi)

Exchange LINK

Monday, November 18, 2013

Penyakit ASMA yang dihidapi kini sudah TIADA

Ini kisah anak kepada Dealer Shaklee Puan Shareena Hashim, Darwish setahun yg lalu. Kali terakhir admit HUKM dan ambil NEB Jan 12.....Alhamdulliahh, dah bebas dari nebulizer dan inhaler lebih setahun selepas amalkan Mealshake & OmegaGuard. Semuanya dgn izin Allah jua...

Berikut kisah Adik Darwish yang diceritakan sendiri oleh Pn Shareena :
  • hujung 2010, adik Darwish ni lahir tak cukup bulan, tak cukup berat dan tumbesaran pun lambat.  
  • Sepanjang 2011, kerap sakit, batuk berkahak, wheezing -> dr kata masalah acute bronchitis & memang selalu buat lawatan ke klinik/spital utk amik nebuliser & mcm2 ubatler…bile dah admit tu kena plak bergantung setiap hari ngan inhaler ade ubat biru & coklat.. 
  • Feb 2012, adik suruh terai ini mealshake utk Darwish. Saya bancuh sesudu kecil dlm botol susunya sehari sekali, kdg2 2/3 hari sekali….memula tak perasan sgt kesannya.. tapi heran bila dah lama tak kene amik nebuliser…then saya tambah Omegaguard seminggu sekali….
  • Hasilnye memang marbeles….bln terakhir admit HUKM, Jan 2012 dan sehingga ke hari ni, dah setahun 5 bulan, tak pernah lagi amik nebuliser, ubat2, inhaler pn tak pakai dah. Masa followup cek dgn doktor, tumbesarannya pun dah masuk paras normal… dulu2 sokmo paras kuning ( tak normal). aa lagi satu darwish pn ade eczema n jrg dah kena (memang org ade asthma selalunye akan ade eczema jugak.. ni dr yg cakap)  
  
Moral of the story- kalau anda mampu nak beli pakaian ke mainan yg jauh lebih mahal, ape sgt lah dgn setin mealshake berharga RMXX yg tahan lebih 2-3 bulan dan boleh dikongsi seisi keluarga tak ke berbaloi2….??

Tanya diri anda sendiri… Saya tidak memaksa….tapi jika anda nak beli sila lah sms.whatsapp sy untuk harga super duper istimewa.



Shaklee id : [921401] 
Call.SMS : [013-4381929] Whatsapp : [017-4387016]
Email : [cnurul79@yahoo.com]
LIKE Fan Page : PengedarShakleePerak


2 comments:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))